MAINOSBanderollit kaikissa kokoluokissa

Toteutamme kaikenlaiset mainosbanderollit pienistä metrisistä lakanoista aina kymmenien neliöiden kokoisiin seinätulosteisiin. Työhön kuuluu aina jälkikäsittely reunavahvikkein ja purjerenkas kiinnityksin, ellei asiakas toisin toivo. Mikäli rullaleveys ei riitä ja tarvitaan erityisen isoja kokoja, pystymme myös yhteensaumaamaan kankaita toisiinsa, jolloin kokorajoitteet voidaan unohtaa. Väriemme säänkesto on poikkeuksetta vähintään 3 vuotta, uskallamme myöntää työllemme myös takuun.
Lähes kaikki materiaalit ovat palosuojattuja ja soveltuvat ammattikäytön lisäksi väliaikaiseen käyttöön yhdistyksille ja esimerkiksi vaaliehdokkaille (huh, tuli nimittäin tehtyä aika paljon eduskuntavaaleihin).

PVC Umpivinyyli, palosuojattu n. 25 eur / m2 + alv

Kestävä umpivinyylibanderolli tulostettuna. Soveltuu parhaiten taustalliseen asennukseen, kuten esimerkiksi aitaan tai seinälle. Varustetaan reunavahvikkein ja purjerenkain. Tulostuskoko on vapaa saumaten, mutta vakiorullaleveytemme on 3 metriä. 

PVC Reikävinyyli, palosuojattu n. 25 eur / m2 + alv 

Kestävä reikävinyylibanderolli tulostettuna. Päästää tehokkaasti ilmaa lävitseen soveltuen hyvin tuulen armoille, mutta loistavasti myös taustalliseen asennukseen. Varustetaan reunavahvikkein ja purjerenkain. Ei repeä, ei sitten millään. Tulostuskoko on vapaa saumaten, mutta vakiorullaleveytemme on 3 metriä. 

Dekotex kangasbanderolli, palosuojattu n. 30 eur / m2 + alv

Mattapintainen polyesterikangas toistaa värit todella hienosti ja tasaisesti. Kankaan paino 210 g neliöltä. Pinta hylkkii likaa. Käyttökohteena erityisesti yritys- ja messuseinämät, johon kangas kiinnitetään tarralenkkaireista tutulla kiinnitytavalla, Velcronauhalla. Muista käyttöesimerkkejä ovat kevyet kuvatelineet, bannerit ja pöytäliinat. Pääkäyttötapa on sisätiloissa, mutta soveltuu myös ulos.

Lippukankaat, palosuojattu n. 27 eur / m2 + alv

Kankaan paino on 150 g neliöltä. Materiaali soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

 

Näillä pitäisi pärjätä aika pitkälle, mutta jos kaipaat vielä jotain muuta materiaalia tai jälkikäsittelyä, niin luultavasti sekin saadaan järjestettyä. Pääasia että otat yhteyttä :)

Pyydä tarjous Aineisto-ohjeet